сряда, 2 декември 2009 г.

Много странна книга за деца















6 коментара:

Unknown каза...

:O много оправно бебе...

september-silvia каза...

Децата трябва да бъдат просветени,а тези двамата,така нарисувани голички много приличат на Адам и Ева,само ябълката липсва:)))

frog and roll каза...

Хахах! Работя в училищна библиотека. Представям си как някой родител ще дойде да ми счупи главата, ако дам това на детето му. :)

Valkocompany каза...

Книжката е датска.Което говори,че морала на скандинавците е коренно различен от нашия:)

frog and roll каза...

Май не е в морала работата, а в лицемерието и криворазбрния консерватизъм. Но най вече - в лицемерието. Много по-лесно е да се правиш на морален, за да избегнеш "срамните" обяснения за секса, а в същото време да гледаш заедно с детето Биг Брадър, Цената на истината, курвенските клипове на чалгарките или нещотакова. Оф, всякакви ги виждам. :(
Бас ловя, че един агресивен татко, който псува жена си и идва в училището, привикан заради псуващото си 10 годишно чедо, и постоянно са му виновни учителите, ще мине да ми тегли една и на мене заради такава книжка. :) Интелигентните хора няма да имат проблем, защото първи сами ще са обяснили това-онова на децата си. Но са малко, малко...

september-silvia каза...

В Дания са напред с материала в това отношение,няма срам и свян да обясниш на детето си от къде произлиза и как се правят бебета,другото съзнание на нас ни е чуждо,все пак сме на Балканите,а във ФИНЛАДНИЯ отдавна в с-вото всички влизат голи в сауната и се разхождат съвсем по организъм без да се притесяват от това.