понеделник, 31 август 2009 г.

Етикети


Във векът на подивялата самобръсначка ,когато метросексуалността с нейните жълти пуловери ни крещи от всеки ъгъл,ние търсим Е и Л - етикети и любов.Тъй като свикнахме с етикетите рано,се концентрирахме в търсенето си на любовта.Оказа сe, че не е толкова лесно търсенето, щом се касае за любов.Вибратор,течен шоколад,кубчета лед ,белезници ...защо не.Не мислете ,че това са атрибути и фокуси ,използвани само в порнофилмите.Няма нищо по-лошо от рутината.И вместо да се отчайвате,че желанието ви сякаш е било във фризера и че може би остарявате ,щом партньорът не се сеща за целувка ,когато се събуди сутрин ,действайте вие.При всички случаи обаче едно е ясно - да се пришпорва въображението.
И като оставим сватбата настрани,не можех да спра да се питам защо трябва да пишем наши собствени завети,но не и наши собствени правила.Може би някои етикети е най-добре да си стоят в дрешника, може би когато поставяме етикети на хората -булка, младоженец, съпруг, съпруга женени, неженени, забравяме да гледаме през етикета към съдържанието.
И така ние навлизаме в следващия етап от живота си.Oблечени от глава до пети в любов.И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.
А за успокоение - съвет.Време е за отпуск. Започни един екстремен месец ,като изкрещиш в офиса - Шефе, ти си чукундур . И престани да ме гледаш като мръвка чисто месо .След това си плюй на петите и вдигни адреналина с парапланеризъм . Но внимавай - той е бавен ,опасен и скъп начин да стигнеш от едно място на друго ,където нямаш никаква работа .

Вал

Image Hosting by Picoodle.com

Няма коментари: