понеделник, 31 август 2009 г.

Похищението



Сексуалният ви живот е станал безинтересен? Е, има един сексуален орган, който повечето хора пренебрегват: мозъкът. Той е вашия билет за връщане отново в Сексуалното Блаженство.
Буквално милиони от нас използват фантазиите си докато мастурбират или чукат.



„Безопасното насилие” е една много често срещана фантазия, но е толкова далече от истинското изнасилване, че трудно може да се нарече насилие.
Страстни и принудителни, но никога насилнически и болезнени, „насилията” в главата ни се различават, защото ние винаги се контролираме. Да бъде физически насилник не е табу за мъжа. Затова ще бъде чудесно, ако ни се даде „безвреден” начин да освободим някои дълбоко примитивни импулси, без да бъдем наказани.



Никол е гола, докато той е с улични дрехи. Тя е в спалнята, наслаждавайки се на тялото си в голямото огледало. Той се промъква тихо зад нея,скрива очите й с ръцете си и казва „Шшшшт! Аз няма да те нараня. Но трябва да правиш точно каквото ти кажа.”Никол замръзва и се преструва на уплашена.Той я изчаква да се успокои и да започне да диша нормално. Междувременно,тя усеща как кожата й се допира в грубите му дрехи – и е странно, но това я възбужда.
Той й казва с нисък внушителен тон, че е трябвало да дърпа завесите преди да се съблича всяка вечер. Той е гледал Никол със седмици, фантазирал си е и е мастурбирал – и просто е решил, че трябва да я притежава. Той знае, че съпругът й няма да се върне скоро и че никой няма да дойде да я спаси. Тя остава безмълвна.Не казва и дума. Все още зад нея, той държи едната си ръка върху очите й, а с другата започва да опипва гърдите, корема, врата и бедрата. Никол усеща физическия допир и въпреки че знае, че не е редно промълвява „Каква твърда кожа. Толкова различна от тази на съпруга ми”.




Докато докосва Никол, той започва да й разказва какво точно възнамерява да й причини – с подробности. Изглежда сякаш той знае точно кое я възбужда и говори по начин, по който тя иска да й се говори, било то съблазнително и внушително, или пък грубо и невъзпитано. Когато почувства, че тя се отпуска, той маха ръцете си от очите й, Никол поглежда в огледалото, и вижда как той стои зад нея, с ръце на гърдите, устата му заровена в тила й. Когато Никол съвсем се отпуска, той внимателно поставя ръцете й зад гърба, като ги държи внимателно за китките, а с другата ръка продължава да я изследва. Той не спира да я гледа в огледалото, а Никол поклаща глава и му казва, че не й е хубаво. Но тя няма избор, тя е в неговите ръце.
Никол се противопоставя на всичко, което той опитва… само в началото. След това му позволява да продължи.Тялото й се предава.Тя е готова за него. „Хайде, искаш го”, прошепва той докато я облизва, докосва и стимулира. Накрая му позволява да проникне. Следва мощен оргазъм,който залепва съседите на тавана. Фантазията приключва, когато той изцяло изгубва контрол.


Remake by Playboy
А Никол трябва да е щастлива.
Нищо, че нейното желание бе всичко да се развива върху кухненския плот.






'Veggie Love': PETA's Banned Super Bowl Ad

Няма коментари: