понеделник, 31 август 2009 г.

Тhe hollow water cans(Кухите лейки)-Част първа


Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
ВНИМАНИЕ !!!Празните пространства са опасни! 
Особено ако са между ушите ти!
"Когато падне нощта, излизат кухите лейки,
в лицата приличат на скръбни жалейки.
Гърдите - силиконови, краката им - шпиц,
живеят във някакъв много тъп виц.
Преспали са вече със всички модни пичове,
от толкова секс са развили яки бричове.
И са много нещастни, и умират от скука..."

Защото " очите ми са сини , телефона ми е син , всичко е синьо "!
Често с приятели използваме израза "Куха дрънчаща лейка".Много може да се говори по тази тема, и може много да се спори по въпроса какво е куха лейка и какво е наистина безмозъчна жена!!!Нека първо се замислим защо човек мъж има комплекси и най-важното как ги е придобил?? Нали нещо го е накарало да ги създаде, а ако са свързани с жените то със сигурност те са му създадени от жена!!! Сега ще попитам няколко неща и може би най-точно ще могат да отговорят всички от "слабия пол".
1. "Куха лейка" ли е тази която по цял ден ходи по фризьори, козметици и разкрасителни процедури за сметка на някой друг?
2. "Куха лейка" ли е тази която кара Ауди или някаква друга модерна кола?
3. "Куха лейка" ли е тази която ходи и влиза без проблеми в най модерните и лъскави заведения без проблем?
Всъщност "Куха лейка" е тази жена която наистина е доста неориентирана в живота и позволява да я правят на парцал!!! Куха лейка е тази която с цената на физическото насилие търпи някакъв глупак да й съсипва живота, а и в много случаи и това на детето, и защо??? Защото го била обичала!!!! Ето това е "Куха лейка" защото това е бягство от отговорност, това е страх да бъдеш себе си, да се пребориш с живота, да се пребориш със себе си и да си дадеш ново начало.
Примерите са много! А и искам да уточня,че това важи не само за жените!!!

Статията вчера ми се струваше интересна, а днес - пълна глупост. Ами така е то - от куха лейка вода да изливаш може ли?А от куха лейка бидон става ли ? И не забравяй - материала който ще се явява на избори никак не е голям.Той просто е кофти.



Няма коментари: