петък, 16 октомври 2009 г.

Добре дошли


Добре дошли в епохата на присадените пениси (размерът е всичко), силиконовите подплънки (гърди, усти, мозъци и др.), липосукцията и опъването на бръчки.
Добре дошли в ерата на обръснатите путки. Добре епилирани, депилирани, плешиви, фризирани и изрусени. Всеки косъм е враг.


Добре дошли във времето, в което една увиснала, известна, хирургически подобрена 40 годишна цица може да донесе милион долара за серия снимки.
Добре дошли във времето, в което същата тази цица може да предизвика световен скандал, ако не е подплатена със заплащане от милион долара.
Добре дошли при свободния секс, легалните наркотици, законната проституция. Добре дошли при скритото пуританство и расизъм, корупция и тероризъм.
Добре дошли сред консуматорското общество, в което всичко се продава, а което не се продава се продава по-скъпо.



Приятно четене на книги-бестселъри, които се харчат толкова по добре,колкото повече телесни секреции са оставили празнещите се автори по страниците на въображението ни.
Приятно слушане на думите на вагините, които днес говорят повече и по изразително от очите.
Добре дошли във време, в което всеки има настолно ръководство за отваряне на третото око и кармата се премахва срещу заплащане (въведени са антитръстови закони срещу едноличното разпореждане с Бог).



Добре дошли във време, в което робството е забранено, но желано, а свободата гарантирана, но ужасяваща.


Добре дошли във време, в което всеки е Различен, със своя различна табелка на различната врата на различния си апартамент или къща с различен гараж и различна кола в него.
Добре дошли в интернет, където при написване на една дума изскачат стотици хиляди сайтове, които я съдържат и нито един от тях не ви върши работа.
Добре дошли в цветен свят, в който доброто е Добро, злото Зло, според Различната и Оригинална преценка на милионите тълкуватели, разбира се.
Добре дошли в състрадателен свят, който се интересува както от умиращите от глад и спин деца в Африка, така и от бездомните кученца и китчетата застрашени от изчезване.



Добре дошли в пренаселен свят, в който всички са туристи, мечтаещи да бъдат откриватели. Задължително си купете последния наръчник за любов “Как да се научим да обичаме за 17 дни”.


Непременно гледайте новия филм, номиниран за 35 Оскара, който прекрасно съчетава най доброто от западния морал, източната духовност и специалните ефекти.
Мина времето на голямата депресия, в която прекомерното предлагане доведе до девалвация на човешката душа. Цената на вашата ще се определи съвсем справедливо спрямо търсенето и предлагането за момента, в зависимост от нейната оригиналност, сексуална разкрепостеност, нюансово богатство и способността й да гъделичка възприятията ни.



Моля минете на излизане през регистрацията да запишете името, зодията, асцендента, пола, сексуалната ориентация и индивидуалността си.
Сега затегнете коланите. Очакват се турбуленции.







ПО АЛЕКС ПЕГАС



Новият свят те зове

3 коментара:

Aquawoman каза...

Изби рибата пак :)

september-silvia каза...

Дани,аз мисля,че хората от Плевен направо убиват лъва:)

Omnia каза...

Изключителна статия! И снимковият материал към нея е добре подбран и... винаги най- красивото за мен отривам в най- голямата тъга, а нея- в истината, уви.
Все пак- да казвам ли Добре заварили?!?:)

Поздравления за визията на блога- оригинална, както и за класните снимки в него- много естетика и красота:)