неделя, 17 януари 2010 г.

Оргазмена какафония


Подготви се за еротичен спринт без секс, а голямата награда е... мощен оргазъм!


Фрагмент. Корт. Топката полита към единия ъгъл.Оргазмен тътен разцепва бурно небето - сексуален вик...Яя-аоуoууу!Полудяваш ли? Какво ти става, а?Яя-аоуoууу!Стонове огласят пространството, а предизвикателно вирнатите сочни задничета блестят в светлината на последните слънчеви лъчи. Викове, които се превръщат в крясък разцепват нажежения въздух, докато народът наоколо пъшка в оргиастичен и оргазмен захлас.Усещането е много по-опияняващо от алкохолна или наркотична нирвана.






Осъзнавайки първостепенната важност на нещата, крясъците кулминират в едно симфонично, оргазмено, какафонично кресчендо на сетивата.Ъ-йоуиияаа!Детонаторът на това оргазмено главоболие се е задействал.Това е горе-долу непрекъснатият, вбесяващ и честно казано непоносим писък, сякаш се ражда носорог. Инцидентно, на езика на маорите това означава: "Помощ! Без да искам глътнах скопено марабу!"Или как ято настинали чайки снима порнографски филм .



4 коментара:

september-silvia каза...

Спорта и сеска са неразривно свързани,а в тениса определено има много сексапил, и не само в него,худ.г-ка,атлетиката,плуването ,да не изброявам ,защото,от хубавите тела на спортистите бъка на хормони,секс,привлекателност и желание за добро общуване!

Omnia каза...

Изумявам ти се къде можеш да виждаш и да пресъздадеш секса!
Мисля, че никога повече няма да гледам на тениса по същият начин:))) Пък аз да го мисля за скучен спорт...тц,тц,тц- какъв пропуск:)
Поздрави:)

september-silvia каза...

Omnia,нужно е въображение,пък и нещата са очевадни:))))

Omnia каза...

Сис, не съм много съгласна- например мъжки тенис- да, ок, виждам тела, пот, мускули, които се изопват,загар, който подмамва устните ти да се оближат, но съм концентрирана в пътя на топката( те сега всичко ми звучи двузначно:))- нужна е по- скоро нагласа- да освободиш секса в себе си и да го оставиш да се проявява, без да го афишираш, биейки се в гърдите. Това за мен е изкуство и се възхищавам на Вал, че го притежава. Не е майсторството в очевидното да видиш, а отвъд него, с целият еротичен заряд, който носиш в себе си и да го пресъздадеш така, че другите да го усетят. И потръпнат....