четвъртък, 23 септември 2010 г.

Filming location by Sergio Leone1.The filming location of For a Few Dollars More.2.The filming location of The Good, the Bad and the Ugly.3.The filming location of Once Upon a Time In the West.4.The filming location of A Fistfull of dynamite.

7 коментара:

Nostromo каза...

Това си е адски вдъхновяващо! От няколко дена отново съм се върнал към саундтрака на "Call of Juarez" и познай как ми "дойдоха" клипчетата със съответното мориконе-озвучаване. Чува ли се нещо кога ще лийкне RDR за РС? Не ми се купуват конзоли, по дяволите!

Valkocompany каза...

Засега почиваме с RDR. Нищо няма в руските тракери.Дори демо.А клипчетата са приятен трип из чукарниците на Испания :D

Ondine каза...

Wild Wild West ... :D

Анонимен каза...

come on cowboy! :)

Musical Universe каза...

Има хора, на които киномагията им идва отвътре.
:)
За оня присвития поглед - какви изтощителни тренировки бяха пред огледалото...и пак не се научих!
:)))

emilia каза...

Как ще се отказвам? И това ако не е real love... By the way, много са яки шлиферите на бандата на Шайена... И да ти се похваля, че гледах филма Senso 45 на Тинто Брас с Габриел Гарко, от който в моя блог има автограф, така както и от Куентин Тарантино. Освен това на кинофестивала снимах с моя zoom Катрин Деньов, след като направих 5-6 снимки на един бодигард, който много ме кефеше си казах „Абе я да снимам и Катрин Деньов” :)

Valkocompany каза...

Браво:)Senso '45 или Black angel e един от добрите филми на Тинто. Препоръчвам ти горещо La chiave или Ключът който е със Стефания Сандрели. Този филм е един от най -зрелите на Брас,признат от всички.