събота, 2 октомври 2010 г.
The tart
Тортичката!!! За някои, тя е маслена. За други - сметанова, а за трети - плодова. Докато я приготвяте, тествайте с превръзка на очите! За да не се получат буци в отделните смеси. Печенето на блатовете в кухненски робот е противопоказно. Гарнирайте с шоколадов мус, бита сметана и пресни плодове - ягоди, малини, къпини, боровинки и смокини. По този начин луксозното покритие на десерта е постигнато. Обикновено се консумира след полунощ. Наслаждавайте се! Предоставям на специалното внимание на всички гурме блогове.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
8 коментара:
Вал, гледам, че си сложил масата. Кога чакаш гостите? :)))
Добре заварил :D :D
hopefully the end of this tart
does not fart
yummy
:D
The tart does not fart :D
Охххх, добре, че ни показваш добрата страна на живота. ;)
Тц,тц...добре,че навлезе масово обезкосмяването...
;):D
И питие към тортичката. :)
Бих разчистила лекичко на едно място, за да е по-приятна консумацията.
Много яко,обаче задължително епилация Вал:),верно някои го предпочитат с комсми,но друго си е гладичко,без проблеми за езика,приятна неделя:)
Публикуване на коментар