понеделник, 31 август 2009 г.

Морска сирена


Неприятната мисъл идва внезапно. С първите пробождания отляво. Или с първат сутрин,когато без да си препил предната вечер, се събудиш без ерекция. Или пък с осъзнаването, че скоро няма да имаш никакъв шанс с 30 - годишните... Мисълта пропълзява в теб и се забива в мозъка ти като тлъст червей - животът вече се е търкулнал по наклонената права и не можеш да го спреш. Тя, неприятната мисъл, след като веднъж те е обсебила, пускане няма. Добре поне, че има красавици за утеха.
Тя вървеше по плажната ивица, нахално красива, и морската джунгла се възбуди. И ти беше там - повече бог и по - малко кит.Да не си един от онези,дето не си свалят тениската и във водата? Кажи чао на летните телесни несгоди и се препичай на слънце като Аполон. Тя - сирената, гледаше напред където в безумна хармония с морето, небето се разтича в сиви и черни нюанси под формата на дъжд и дъждовни облаци към безкрайната синева.Тя мисли за секс по-често, отколкото за обувки. Мдаа,тя е касиерка в дюнерджийница. А когато се съблече под открито нощно небе, звездите започват да падат на поразия. Ако не ти е станало много горещо, то време е да се подпалиш.Дръж пожарогасителя наблизо и го използвай по предназначение, ако неочаквано лумне огън.
А когато тя стане на сочни мехури и почне да циври цяла нощ, ти трябва да си й подръка и да я клепаш с крем на всеки 30 минути. Бирата е единственото ти спасение, затова точно след като си я полял обилно с 50-и фактор, направи едно турче на уличките около плажната ивица. А когато тя се вкопчи като медуза в някоя джунджурия, точно когато се затръшка като хлапак пред конструктор, й кажи за да си спестиш оръсването с морската надценка, че ще й купиш най-желаната вещ, като се върнете. Така ще имаш идея за коледен подарък.
А аз най-много обичам да..........пикая зимно време по снега.

ВАЛ

Няма коментари: