четвъртък, 17 септември 2009 г.

За тиквите и българската порноиндустрия


А беше толкова неопитен в Интернет, че искрено вярваше, че порнобанерът ще се затвори с натискане върху хиксчето...


Както писа наскоро „Новинар“ тонове българско аматьорско порно залива Интернет. Любителските секс клипчета са от всички краища на България. Съдейки по диалектите на „героите“ в тях, повечето са от провинцията. Кратките порно филмчета се разпространяват безплатно в торент-сайтовете за обмяна на файлове между потребителите, като се радват на рекорден интерес.
Клипчетата са снимани на какви ли не места. От „класиката в жанра“ – хотелски стаи и спални, през паркове, тоалетни, заведения, на балкон в Студентски град, поляни, край пътя, та чак до детски градини и в кварталния магазин. Често пъти в пейзажа има трагикомични елементи – мръсно пране, плакати на поп-фолк изпълнителки, скъсани чаршафи… Режисирането на аматьорските клипчета пък може да засенчи дори холивудски решения. В това отношение емблематично е 3-минутно видео, при което двойка на средна възраст прави секс, докато в кадър са и вечерните новини на bTV. Почти задължително за по-напредналите е в кадър да се вижда предмет, който да доказва, че продукцията е българска. Най-често това е бутилка бира, списание, фактура за мобилен телефон и дори българското знаме.
Като всеки уважаващ себе си създател на аматьорско порно клипче, въпрос на чест е продукцията да има подобаващо име. Така в Интернет желаещите да се докоснат до родни ласки трябва да избират измежду заглавия като „Нети к*рвата от Каварна го поема“, „Стара Загора яко секс“, „Земи тая патка“, „Среднощна секс машина“...
Сюжетът в клипчетата в повечето случаи е трагикомичен. „Завръзката“ често се пропуска, като се пристъпва направо към действие. Когато я има обаче, тя е доста абсурдна. Така например мъж и жена от Хасково са заснели следния кадър: Жената прави салата в извехтяла соцкухня, облечена е само по пеньоар. Мъжът влиза и пита: „Какво има за ядене“. Отговорът е: „Салата, но десертът съм аз“. При което се започва „екшънът“.
Топ 10 на най-абсурдните реплики:
10. Оф, спри да мърдаш, че не мога те нацеля…
9. Майкууууу, ко ша ма праиш ти бе?!
8. Айде, лапай го като банан!
7. По-леко бе, тия гащи са ми нови!
6. Вдигни си го сам, че скоро се лакирах…
5. Айде свършвай, че почна сериалът!
4. Леко бе, обърка дупките!
3. Яж на бате Весо голямото месо!
2. Наклони го малко бе, опръска ми тапетите!
1. Нидей плю сперма в тая чаша, чи утре вода ше пия от нея, бе!


БАЧИ КИКО ОБАЧЕ Е ЛЕГЕНДАТА.
10-минутното видео с главен герой Бачи Кико безспорно е най-гледаното българско аматьорско порно в историята. Абсурдният клип, заснет в Плевен, е гледан от над 100 000 души. Популярността му пък превърна главния герой Бачи Кико в градска легенда, а името му стана нарицателно за сексуална мощ.
До тук нищо стряскащо. Защо? Всеки който е гледал “Буги нощи“ или “Торемолинос 73“ навярно си спомня, че това бяха филми засягащи порноиндустрията из основи. Дори и в последната лента на кинолегендата Тони Скот - “Превземането на Пелам 123“, виртуалната секс връзка е втъкана като основна сюжетна нишка. А и световната статистика сочи следното:
1. 12% от всички уебсайтове са порнографски.
2. 25% от всички запитвания към търсачки са порнографски.
3. 35% от всички интернет тегления са порнографски по природа.
4. Всяка секунда 28.258 интернет потребители разглеждат порнография.
5. Всяка секунда 89 долара се харчат за интернет порно.
6. Всеки ден 266 нови порно сайтове се появяват по интернет.
7. „Секс” е най-търсената дума в нета.
8. 72% от интернет порно потребителите са мъже, а 28% – жени.
9. 70% от интернет порно трафикът се случва през работните дни в работно време.
10. Пресметнати са 372 милиона порно уеб страници: 3% произведено в Обединеното кралство, 4% в Германия и 89% в САЩ.
11. Сайтът за възрастни с най-висок трафик е Аdultfinder.com.Следват - YouPorn,RedTube и PornHub.
В цялото това гъмжило от домашно порно, има една категория клипове които меко казано са стряскащи.Тъй като поредицата секс в училище е тясно свързана с детската порнография. Най-емблематичният клип от тази поредица е този тук.



Sex in the room brought to you by PornHub

И докато тиквите в Парламента и в българските училища вземат адекватни мерки, то родителското тяло също трябва да води борба за безопасен интернет.Само не си мислете, че може да се наложите с груба сила. Може да блокирате уебстраници, да ограничавате времето за работа в мрежата, да следите имейлите и да изключвате уебкамерата. Но децата са по-умни, отколкото мъдри; те ще намерят начин да заобиколят забраните.Родители,ако дъщеря ви прави секс от 12 годишна,не се правете на изненадани като разберете,просто на това е възпитана.Секса продава,секса реализира,секса е пари,секса е стандарт.Наглеждайте си децата.
Къде сме ние в порноидустрията? Въпросът е безсмислен, отговора е – точно никъде.Мрежата е залята от домашно производство. Да, у нас порното е незаконно и винаги е било - наказателният кодекс в прав текст го казва: "чл. 159 ал.1 Който произвежда, разпространява, излага, представлява или продава съчинения, печатни издания, картини, филми или други предмети с порнографско съдържание, се наказва с лишаване от свобода до две години и глоба до три хиляди лева."
За успокоение на някои, световната порноиндустрия също е в криза, тя е направо в див колапс.Защото порносайтовете завземат световната мрежа. Така например, американската компания Heatseek пусна специализиран браузър за порно-маниаци който е предназначен изключително за посещения на порносайтове и максимално удобно разглеждане на съдържанието им. С това компанията сбъдна една отдавнашна мечта на любителите и ценителите на интернет-порнографията.Разработчиците са акцентирали върху факта, браузърът да обезпечи максимална защита за потребителя не само от нежелани вируси, паяци, троянци и други интернет-гадини, но и от приятели, интимни партньори, съпрузи, семейството, децата.
Самият браузър може да се изтегли от
ТУК

И за финал съм ви приготвил една нова рецепта. Тъй като наближава сезонът на тиквите, а единственото нещо, което може да те направи щастлив, най-вероятно стои в хладилника ти... а ти още не го осъзнаваш.
Тиква
Направете място за себе си в един от любимите на света плодове - тиквата. Внимавайте при покупката - нека бъде по-зряла. Преди да я пуснете в употреба, сложете я в микровълновата за 30 секунди за да добие стайна температура.Най-важното тук са правилните мерки. Когато дълбаете дупка в тиквата за малко "чисто" забавление, уверете се че знаете точно колко да махнете от нея.
Необходими неща: 1 зряла тиква/пъпеш (медна роса, примерно), маркер, нож или лъжица с остър връх, микровълнова печка, лубрикант.

4 коментара:

a. каза...

Много добра статия си написал :)

С видеото с учениците обаче ме изненада (шокира). Би трябвало да съм свикнала с подобни гледки, но това наистина не вярвах, че се случва...

Aquawoman каза...

Леле, това в училището е много брутално, чак не повярвах на очите си ..
Верно, че младите са доста разкрепостени, но това минава всякакви граници, просто е ужасно :(

Valkocompany каза...

Да. За това и качих клипа. Защото обикновено порно може да се види навсякъде.
А статията я посвещавам на всички баннати блогове през последния месец. Уважавайте труда на блогъра. Защото всичко е много труд и досадна работа понякога.

september-silvia каза...

Преди около 6 месеца гледах клипчето в у-ще,за това сега не съм шокирана,но секса там е нещо толкова обикновенно,като яденето на вафла примерно,жалко ,че в парламента няма гласуван закон който може да предпази децата от порното във всичките му варианти и най-вече в нета.А този Бачи Киро местна плевенска звезда ли е?нещо не разбрах?!? Това за тиквата е оригинално,може да служи за задоволяване:),добра поучителна публикация!А песничките са един път!