събота, 31 октомври 2009 г.

Нещо влажно


"Забравил съм толкова неща.
Пред мене няма път, а само диря.
Преследвах я от сутринта.
Подивяла, не искаше да спира.
Защо я следвах,аз не знам.
Забравих даже тя какво е.
Дали газела или див глиган.
Бе уплашена... това е."



ПЪРВИЧНАТА ВЛАЖНОСТ
"Ти имаш страст към путките." - ми каза веднъж една жена. Става въпрос за органа, не за нарицателното. Истина е, обожавам ги. Гледката на една гола вагина ме очарова и хипнотизира. Мога да я съзерцавам с часове. Да я докосвам, да я целувам, да я вкусвам. Има толкова различни вагини и всяка една от тях e със свое собствено индивидуално очарование. Има гъсто окосмени и обрасли, като заден двор на изоставена къща и бодливо избръснати като прясно окосена люцерна. Пигментирани, тъмни, като кора на препечен хляб и ефирни, светли, с цвят на замразено пилешко.
Има месести, дебели, които едва се побират в шепата и тънки, фини, на които малките срамни устнички се прокрадват навън, като кори за баница. Някои имат лек мирис на кравешка кълка, други на току що отворена консерва риба тон, но май всички имат един и същ неповторим вкус на морска вода, топла, застояла в локвичка на скалите. А как звучи думата! Путка, путка, путка. От всички езици по света, думата "путка" е най-истинска. В нея има и стаено желание, и донякъде отвращение, и дори малко страх. Има нещо влажно, топло и уютно, което те обгръща, кани те да влезеш или поне да открехнеш вратичката и да надникнеш. Дали като правим любов или секс, всъщност не искаме да се върнем към майчината утроба. Не знам.





Обичам жените. И най-вече техните вагини. Хубави са путките! Най-хубавото от жените!Вдъхни с ноздри мириса й! Почувствай с език вкуса й! Разнеси с ръце до всяка фибра на тръпнещото си нетърпеливо тяло оплождащата й ласка. Пъхни пръсти в онова приказно, бодливо-космато, магнетично отверстие, за което течността е била предназначена! Гали я, гали я! Виж той как те гледа! Очите му са като тръбопроводи до отвъдното. Можеш да стигнеш по тях до Господ. Гали се цялата! Целия свят е сега само ласка. И така докато въздъхнеш.


И ВТОРИЧНАТА
Сауната беше на 3-я етаж и още в асансьора страстта го завладя и Той я целуна. Тя нито отговори на действията му, нито се дръпна - остана така, както беше. Краката като кашкавалени - всеки момент щяха да се огънат. Но се съвзе... Усети устните й върху неговите и това го върна в нормално състояние.
Помещението беше сравнително просторно - пейки, гардеробчета... Приготвиха се, врътнаха таймера на 80С и минаха онази врата, която ги отдели от останалия свят...
Бяха увили само хавлиите около телата си, постлаха ги на пейките и се нагласиха за голямото потене. След малко той стана и сипа вода на камъните, чу се лек шум, нещо като свистене, на стената пясъчния часовник отмерваше времето. Беше горещо... И двамата започнаха да се гледат странно.




Горещата пара, топлите и блестящи тела ги караха да дишат тежко, докосваха се и се смееха, всеки път, когато се погледнеха виждаха голите си тела, които бяха вече влажни, топлината като че ли ги правеше по-податливи на ласките и те започнаха по- смело да се приближават един към друг. Ръцете бяха нетърпеливи... целувки... капки пот, които се стичат... Пясъчният часовник ... време е за душ.Излязоха и се охладиха...



И още за влажните области ТУК

5 коментара:

Aquawoman каза...

Умееш да превръщаш дори чистото порно в изкуство :) Гледах ти преди малко снимките във Фликър - СТРАААШНИ СА!

Unknown каза...

http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?f=10&t=16544&start=483
Да бе сложил автора на стиха.
Че и темата се казва Влажно...

Bla каза...

Навлажних се!

september-silvia каза...

Всичко което казваш си е направо култ към вагината,поздравления!

Omnia каза...

Това не трябваше да го чета преди лягане...:)))

О, не можах да не се впечатля и от сравнението с хранителни продукти- поздравления за мъжкото виждане до последният ред- секс, храна, първична откровеност и брутална истинност до красотата на екстаза. То да ти се доще да си мъж или най- малкото- лесбийка.

Поздрави;)