понеделник, 9 ноември 2009 г.

Инженерна гениалност


За простака (как прави секс) е ясно - рендосва, хили се, напъва се, поти се, ъ-ка, охка, изпуща се...Въпросът е как прави секс един културно въздигнат човек - например един философ или теолог. А защо не инженер...Няма ли някакво противоречие? Аз не съм правил секс с културно въздигнати хора, ами все с някакви простачки и то си ми личи... пък и културните нещо ме отбягват...
Сега сериозно - доколко културата ни слага бариери?
ОК, започвам с любимия си архаичен анекдот.
Група японци отива на посещение в български машиностроителен завод. Водят със себе си и преводач японец, обучен в най-добрите традиции на българската литература. Разглеждайки, попадат на интересна сцена. Стругар внезапно избухва и хвърля един детайл на земята крещейки нещо ядосано. Преводачът превежда леко учуден: "Стругарят казва, че иска да прави секс с майката на детайла". Приближава се главният инженер, поглежда детайла и започва да се кара на стругаря. Преводачът превежда "Инженерът пита как стругарят е успял да прави секс с майката на детайла и самият той иска да прави секс с майката на стругаря". Стругарят още по-ядосан отвръща на инженера и преводът е: "Стругарят каза, че няма представа как детайлът е направил секс с майка си, но ако инженерът продължава да му се бърка и да му дига кръвното, ще прави секс с майка му и с майките на другите работници и с майката на директора и дори с майката на самият завод..." Японците са впечатлени от либидото на стругаря и замислено отминават. Супата от водорасли не е това, което е.
Изводът ?? Ако някой ден имате за шеф инженер, най-доброто което можете да направите е едно ритуално самоубийство. Nakom добре го е описал.
Инженера е красив.Инженера е винаги прав.Инженера не може да греши.Всички други бъркат – инженера просто ги проверява.Инженера знае как? Инженера винаги знае всичко. Инжeнера умее всичко.Инженер е титла.Тя се дава само на заслужили.Не на всички.Инженерите не могат да проумеят как подчинените им непрекъснато бъркат.Грешките в инженерната мисъл са изключени.Те са плод на несъвършенство.Инженера никога не може да разбере напълно подчинените си – толкова са низши.Инженер може да бъде всеки, но не всеки може да бъде инженер.
Ако сметнеш, че инженера е грозноват, започва да ти говори за плаващи конструкции, докато ти заприлича на нещо средно между Брад Пит и Анджелина Джоли.След това се влюбваш.
Инженера знае как гарантирано се свалят жени.Може да ти опише в детайли целия процес, като ти даде 100% гаранция че няма да се провалиш.Само, че никога няма да го направи.Защото той непрекъснато създава и твори.Например ЕРЕКТОР.



Еректорът (lat. еrigo, erectum – изправям, повдигам), представлява механично приспособление, което обезпечава възможността за ерекция на половия член и последващото му въвеждане в сексуална кухина (влагалище, анус, устна кухина), с цел извършване на сексуален контакт, при недостатъчна ерекция. Слабостта на ерекцията в ситуации на интимна близост, обикновено се преживява тежко от мъжете, а съсредоточаването на вниманието върху степента на ерекция, неизменно води до още по-голямо задълбочаване на проблема, с което половият член отслабва в еректирало положение до пълното изчезване на ерекцията.


Силата на инженерната мисъл достига своя кулминационен връх при трансформацията на различни коляномотовилкови механизми, хидравлични помпи и пневматични бутала,за да се превърнат във фурор на единственото по рода си изобретение наречено
СЕКС МАШИНА






Да, гениална е инженерната мисъл.


Horny Micah Moore Squirts All Over Fucking Machines brought to you by PornHub

4 коментара:

september-silvia каза...

Браво на вас инжинерите:)

Rosen Hinkov каза...

И аз тъкмо това щях да река, Голяма работа са това инжинерите, само да им дадеш отвертка в ръката и гледай какви чудесии сътворяват:))
вица не помня дали съм го чувал и преди, но си го бива

Omnia каза...

Хахахахахаах, ше падна просто, ама айде, ше падам с поклон пред "гениалността" на цяло едно общество;))
Поздрави , Вал- разсмя ме от сърце;)

Kal4o каза...

Хахаха, бунтът на машините :D :D :D