понеделник, 22 март 2010 г.

Lui


Lui. Това не е Луи дьо Фюнес, а още по - малко Луи Пастьор. За Луи XIV изобщо не става въпрос. Просто Lui. Луи (от френски "Него") е списание за развлечения, създадено през ноември 1963 г. от Даниел Филипачи, моден фотограф и издател. То е любимото френско еротично издание на такива мегаикони като Катрин Деньов, Клаудия Кардинале, Софи Марсо, Мадона, Фредерик Бегбеде. А беше време когато в България нямаше Playboy, и за тинейджърите Lui беше онзи обект с който мастурбацията ставаше направо космическа.


Това е LUI



































10 коментара:

Rosen Hinkov каза...

Lui,изглежда мнооого добре:)

Polina Dimitrova каза...

направо страхотно!искам да е и моето любимо френско еротично списание ;)

Nostromo каза...

Едно е 100% сигурно - няма нищо общо със съвременните плейбои, плейхауси, пентхауси и т.н. бози. Just better old school...

Omnia каза...

Брей, никога не съм чувала за него...
Интересни реклами, добър подбор на снимки / най- много ме впечатли корицата с негърката в жълто :)/, а как е тръгнала идеята за Lui? Кой го създава?

Ivaylo Nikolov каза...

аз вкъщи имам няколко стари еротични списания - направо са произведения на изкуството:) тази луи хич не изглежда лоша:Р

Valkocompany каза...

Даниел Филипачи е авторът.
Бях малък хлапак когато бащата на мой приятел(международен арбитър по баскетбол)ни ги носеше от Франция заедно с едно също толкова култово спортно издание - Франс Футбол :)

september-silvia каза...

Освен,че са много красиви снимките и модели в тях ,нещо друго липсва в настоящето ,ето това осомяване на тригълника на жената-липсва на много мъже,има загадка,предизвикателсво,еротика и е много възбуждащо....а сега всички като голи охлюви..и мъже и жени:))
Вал,кажи ми кой е този м/ународен арбитър,сигурно го познавам?

september-silvia каза...

:)))))исках да кажа,окосмяване:)))

Valkocompany каза...

Казва се Тома Рашков :)
А метросексуалността има тънка връзка към гей общността - справка последния клип на Бекъм :))
http://www.youtube.com/v/3K5XmGd6H9E

Ivaylo Nikolov каза...

не случайно художниците изобразяват женското тяло с окосмение.. и не става дума за времена, в които не е имало метросексуалност.. просто е символ от еротиката, истинската женственост..:))