петък, 30 април 2010 г.

Откровението на Ваал


Или предизвикателството на Омниа

И тъй, Ииуй рече: Прогласете тържествено събрание за Ваала. И те прогласиха.И Ииуй прати на цялата блогосфера, та дойдоха всичките Ваалови служители, така че не остана никой, който да не дойде. Дойдоха в капището на Ваала, и Вааловото капище се напълни от край до край.И като свърши принасянето на всеизгарянето, Ииуй отвори едни книги и зачете:Човек на действието - солов играч.Смята животът за борба в която има много стратегия,тактика и шахматни прийоми.Не обича да говори за себе си.Приятелите му го наричат голям манипулатор който движи по острието на бръснача, а опонентите му често го пращат в кукувиче гнездо. И в това няма нищо случайно.Защото неговото обкръжение е съставено от известни психиатри с които релаксира в някой пиано бар или рокклуб, с чаша "Узо" или "Тъламор" в ръка.Зашеметява го обладаващия чар на ония жени, които имат змийски гъвкави тела, напоени с астрален магнетизъм.Обича пътуванията. И винаги носи камерата със себе си.Така се появяват няколко негови минифилмчета за Созопол,Родопите,Крушунски водопади които циркулират свободно в нетпространството. Думичките КУЛТ и СКАНДАЛ привличат като магнит съзнанието му.И поради тази причина в свободното си време чете Капоти,Eлис,Зюскинд и Бегбеде,автобиографични книги и енциклопедии. Харесва и една вила недалеч от Плевен,с летен басейн и джакузи.

Пет неща, които и до ден днешен са неизвестни за Вааловите поклонници:
1. Като хлапак участва в масовките при заснимането на култовата българска лента "Осъдени души".Впечатлен е от режисьора Въло Радев.И до ден днешен твърди, че "Черните ангели" е най - класния фешънизиран български екшън.
2. Опитва във ВИТИЗ,но се проваля. За компенсация 2 години посещава кинолекториите на критика Тодор Андрейков.
3. Ивестно време живее в Полша и работи по покривите.В Лодз се свързва с културтрегери които му показват цялото многообразие на изкуството.Превръща теологията в свое хоби и установява,че католицизма е истинския Антихрист.
4. Определено разбира от пивоварство.10 години служи на белгийската групировка "Интербрю",собственик на брандовете "Каменица","Астика" и "Плевенско пиво".
5. В блогпространството нахлува внезапно и ненадейно. Eдин ден търсачката го хвърля в петъчния дринкблог на
Докера
След което Ииуй затвори книгите и рече на телохранителите и на пълководците:Излезте,и разрушете Вааловото капище.И бентът на насилието се отприщи.И телохранителите и пълководците отидоха в града на Вааловото капище, извадиха кумирите на Вааловото капище та ги изгориха,строшиха идола на Ваала, съсипаха Вааловото капище, и направиха го бунище, както е до днес.




6 коментара:

frog and roll каза...

Ето нА - за това избягвам блог игриците. Да не ми се налага да се чудя как заобиколно да не кажа каквото не искам. :Р

П.П. Обама ми развали естетиката.

september-silvia каза...

Вал,мога ли да пийна една текила за твое здраве,м/у другото първото ми излизане в чужбина като млада и начинаеща спортистка беше именно в ЛОДЗ,много готин град:)

Valkocompany каза...

Разбира се.
Поляците са много готини хора,но определено неделите им са пропити с лош религиозен фанатизъм.

september-silvia каза...

Да много са религиозни,католицизма им е просто политика и начин на живот...

Omnia каза...

Ихааа, ама как оригинално се представихте всички!
Вал, благодаря, че прие поканата и , най- вече, че въпреки натовареният си график я изпълни- оценявам дълбоко!
Беше ми интересно да те опозная и в друга светлина и ми се потвърждава за пореден път мнението, че си личност, която си струва човек да познава:), па макар и виртуално:)
Теологията ти е хоби?!
Никога не бих предположила...:)))

why? каза...

интересен блог! само не разбирам Обама какво прави на този фон от лични разкрития!?!
а видеото не тръгва...
cheers!