петък, 21 май 2010 г.

На лов из мрежата = Съчки събирам


1. Инсталация за наливна бира в домашни условия




Домашна бира?! Мини-пивоварна в къщи! Направете си сами... СЕГА!

2. Как да играем Red Dead Redemption?


Посети някоя MULTIRAMA. Онази верига с многото компютърна техника. Там почти винаги има на разположение някой Плейстейшън с този култов уестърн, на който можеш да си играеш колкото си искаш и да се преструваш, че след това ще си купиш нещо. Персоналът знае много добре, че няма да го направиш, а и не му пука особено. Единственият недостатък са децата, които може да те зяпнат жално в опит да се доредят. Не им обръщай внимание, да са дошли първи.

3. Изненадата


Тя ме чака на вратата. По червено бельо, с чупка в кръста и палав поглед. По коридора зад нея пътека от розови листенца води към спалнята, където някакъв надува сакс на светлина от свещи. Ясно, решила е да ми направи изненада.Но и аз ще я изненадам.

4. Назад във времето



5. Петък е


Daft Folk Whore I’d Love To Rip Open With My Monstrolicious Dick.
И без физиономии – все едно сечеш дърва.


6. Бък и Проповедника


-Това е Проповедника. А от къде ти е тази странна Библия?
-Получих я по наследство.Преди войната, когато бях още малък...мама и аз, бяхме продадени на един странстващ проповедник. Харесах му и получих цялото му имущество. Щото като се напиваше, го довличах до кревата.Той пътешестваше в тези малки градчета и проповядваше за греха и за адските мъки. А след това му капеха момичетата, обладани от Святия Дух...и когато бяха готови да се разкаят, им го слагаше. А в почивките...оправяше в кревата майка ми. Аз спях при конете. Скоро, като направих 16, той ме прати в града за уиски. А като се върнах, мама вече я нямаше. Продал я беше за няколкостотин долара. Тази нощ той се напи и каза..."Малкия, сложи ме да си легна!"И го поведох през двора, където избелваха, покрай ямата с вар.Сложих го да спи направо в нея.И за по-сигурно го натиснах с кедров прът от оградата. Така получих тази странна Библия.


Food about you - Annecy festival 2010 from Alexandre DUBOSC on Vimeo.

5 коментара:

Nostromo каза...

Въх, това хау-ту за RDR-а е направо безценно! :) Направо не знам изненада ли да правя или да се забивам в Мултирамата... Хм, и все пак това е Джон Марстън, бахса! :)

А тая торта с 50-ачката?... Да питам ли и или да не питам?... Или направо да поздравявам?

Valkocompany каза...

Тортичката е част от клипа посветен на фестивала Annecy за храни.Тази антиреклама ни показва нагледно с какво се храним.По същият начин се произвежда бира днес:)

Nostromo каза...

На HTC-то си имам един списък с консерванти, оцветители, набухватели, емулгатори, стабилизатори и т.н. химии, които е препоръчително да ги няма на етикета. Допитвам се до него всеки път, когато си купувам нещо, но проблемът е, че даже и тогава не мога да съм сигурен, че не си купувам боклук.

А че и бирата се прави така вече е много кофти, но за разлика от безалкохолните поне няма захар в нея.

Unknown каза...

ностромо,

пусни това списъче, а за бирата ти препоръчвам да пиеш жива бира - без консерванти.

Nostromo каза...

@Емо:
Разгледай тези линкове (повечето от изброените се припокриват):

http://indigota.com/index.php?topic=1069.0

http://www.zdravnitza.com/a/nav/products/one/one/products/973/category/2/koz/koz/koz_n/9

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=18682

Колкото до живата бира, чета че "силно намаленият срок на годност я прави подходяща за консумация до 24 часа след производството". Трябва да я причаквам на товарната рампа на завода... :)