вторник, 27 юли 2010 г.

Фемидом


Или новата опция за жената. При която мъжът става още по - мързелив. Фемидомът представлява тръбичка от полиуретан с два пръстена в краищата. Единият се вкарва във влагалището, прикривайки шийката на матката, а другият остава отвън, свободно се разтяга и покрива срамните устни.



8 коментара:

september-silvia каза...

Вал,радвам се,че си тук отново:)не знам това място ми харесва повече,айде спорен и усмихнат:)

Omnia каза...

И аз се присъединявам към Силвето- та, добре дошъл пак тука;)

Отдавна се говори за женски презервативи, но тук, в Бг, доколкото ми е известно, ги има за момента само в някои от центровете по семейно планиране и то под формата на мостри. Лично аз ги намирам за доста неудобни- за да ги сложиш, трябва добре да ги напъхаш навътре, а някои млади момичета хич не са наясно къде им е матката, да не говорим за шийката... А и от раз не при всяка ще се получи, току- виж възбудата отишла на кино и... айдееее без презерватив- така то стават бебетата:)

Valkocompany каза...

Всичко е въпрос на добра сексуална култура :)
Между другото Фемидом се препоръчва за жени над 40 години :)

Omnia каза...

Прав си, но в нашата страна добра сексуална култура сред младите няма. Дори задоволителна липсва, по преките ми впечатления... Въпреки препоръките, ще има достатъчно ентусиастки да си го вземат, без да се интересува на кого се препоръчва- знаеш ги тия неща;)))

Анонимен каза...

разговорите за матки и шийки никак не са възбуждащи :)

september-silvia каза...

Вал,благодаря за уточнението, аз съм жена на 48:)нищо че имам изглед на 32:)но нещо няма да се възползвам от това,независимо от добре позната ми анатомия.....

Kal4o каза...

Тотално ще се издюмбелча :D :D

Nostromo каза...

Пак за доминация на жените си говорим, ей. Скоро и възвратно-постъпателното движение в кръста няма да е наша привилегия. :D