сряда, 8 септември 2010 г.

Asia Argento




Напоследък 35 годишната италианка рядко снима. Което означава, че ЖЕНАТА ЗВЯР(кучката от ада) ми липсва! Тя не е конвенционалната кукла Барби на която да гледаме като говеждо месо, а дивия магнетизъм и мистиката които карат мъжките хормони да бушуват. Азия Ардженто e не само писател, модел, режисьор, диджей и участник в клипове на Мерилин Менсън и Плацебо. Тя е преди всичко актрисата, създала шокиращоскандални роли в култови филми като:
"Trauma" (1993)
"The Stendhal Syndrome" (1996)
"B. Monkey" (1998)
"Scarlet Diva" (2000)
"The Heart Is Deceitful Above All Things" (2004)































"Когато ставаше време за лягане, той сваляше пуловера заедно с фланелката си с едно движение, кадифените светлосини джинси, станали вече сиви и издутите боксерки, аз си смъквах под завивките бикините и сутиена и чаках. Ако се обърнеше на другата страна, означаваше, че има нужда от сън, ако се притиснеше в гърба ми, бе знак, че имаше желание за чукане. Тогава му го взимах в уста, това го надървяше, натискаше го в гърлото ми, да ме затрудни. Не стенеше, съскаше. Никога не ме лижеше, докосваше ме с онези свои мръснички и груби ръце така, че да ми причини болка, тогава го отблъсквах и се качвах отгоре му. Той не се движеше, или почти не се движеше, оставяше ме аз да правя всичко. Хапеше гърдите ми, докато по тях не изникнат петна. Мислех за гонещите се облаци, за разтърсването на листата, които танцуват по дърветата, и когато той свършваше, свършвах с него. Вдишваше дълбоко, притискаше ръце около гърлото ми, докато не ме задуши, и след това ме отхвърляше настрани. Заспиваше в мен, оставахме така, додето не му се изплъзнех. Будеше се често в сърцето на нощта, за да пуши и записва сънища. Вмъкваше в устата ми езика си, усещах вкуса му на метал и мента, ставаше необичайно нежен, дълго ме галеше, слагаше глава на корема ми и въздишаше или ме питаше била ли съм някога влюбена в него, а после ме прегръщаше и неусетно заспиваше."Азия Ардженто, "Love You Kirk"


6 коментара:

Nostromo каза...

Вал, ако това ти е в главата в 9 сутринта, да му мисли госпожата 12 часа по-късно... :D

Ondine каза...

Ъм...петата снимка от долу нагоре,ужасно прилича на Мила Йовович...

п.п.много хард ми издва за това време на деня :)))))

Анонимен каза...

видях храст, а от него изскочи ангел :)

frog and roll каза...

Ламоте, пак добре, че не си видял горящия храст - страшничко е.

Стига сте мрънкали бе! Нямало е кой да обере краставиците на сутринта - какво толкова. :)

Omnia каза...

Тъй, тъй, този пост не трябва да се чете от хора, на които им бушуват хормоните. И ся, кво да правя, като съм и на работа на това отгоре.... не те е срам, значи! 18 часа все това ще ми е в главата, тц, тц, тц- предупреждавай бе човек:)))

Inna каза...

тази жена ми е фетиш от първата снимка, която някога й видях...някъде преди 6-7 години. всъщност какво може да се очаква от детето на дарио ардженто :)) <3