събота, 25 юни 2011 г.

Филмите през юни
















































СЪРФИРАЩАТА БРУНА, ЗАГЛАВИЕ НА БЛОГ. ЗА НЕЯ: СЪРФИРАЩАТА БРУНА Е МЛАДА, РУСА И ГОРЕЩА. ОБСЛУЖВАМ МЪЖЕ, ЖЕНИ, ДЕВОЙКИ. ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО, КОЕТО ПОИСКАТЕ.
Днес, първи ден от моя блог. Всеки ден ще поствам нова картинка.
КОМЕНТАРИ: ОБИЧАМ ДА ЧЕТА ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО ТИ, РАЗКАЖИ ПОВЕЧЕ...ТИ СИ НЕВЕРОЯТНО ГОРЕЩА. НАСЛАЖДАВАМ СЕ НА ТВОЯ ЧАТ. LOL. НАИСТИНА ЛИ СИ КОЛ ГЪРЛ? ОБИЧАМ ТЕ S2S!! БЛОГЪТ ТИ Е МНОГО ХУБАВ. ИСКАМ ДА ВИДЯ ТВОЯ ЗАДНИК. НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ТЕ ИЗЧУКАМ ПАК. ТИ СИ СТРАХОТНА! КЪДЕ ТИ Е ЗАДНИКА? ДА ИДЕМ ДО СУИНГ КЛУБА В ПЕТЪК, А? УВЕДОМЕТЕ МЕ, КОГА ЩЕ ИМА ПР(И)МОЦИЯ. ЩЕ ДОВЕДА И НЯКОИ ПРИЯТЕЛИ.
СВЕТКАВИЧНИ НОВИНИ!!ОТ СЕГА НАТАТЪК СЪРФИРАЩАТА ЩЕ КЛАСИРА КЛИЕНТИТЕ СИ. 3-ТИ ТУР: БИЗНЕСМЕН, НА 40. ОПИТЕН. ОТНЕ МИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, ЗА ДА МУ ГО ВДИГНА...НО СЛЕД ТОВА МЕ ЗАКОВА. 4-ТИ ТУР: САМОТНИК. ИЗВРАТЕН ПЛЕШИВЕЦ. БЕШЕ МНОГО ВЪЗБУДЕН. ОТКАРВАШЕ ВИНАГИ ДО ПРАЗНЕНЕ. ГОТИН ТИП. 5-TИ ТУР: ЖЕНЕН. МНОГО МИЛ. ИЗПРАЗНИ СЕ 3 ПЪТИ.
След 6 месеца, Ракел спря с чукането. Тя написа книгата "Сладката отрова на Скорпиона: дневник на момиче на повикване", продадена в над 250.000 копия в Бразилия и преведена на 15 езика. Нейният блог привлича повече от 50 000 читатели на ден. Днес Ракел Пачеко живее с един бивш клиент.



И фаворитът - “ Прозорец към двора”(1954), реж. Алфред Хичкок


“Сексът се е превърнал в едно шоу без край, на което ние сме ревностни зрители: в неделя вечер към 22 и 30 включвам М6: разкошна мулатка, излязла от поемите на Бодлер, разкрива на млада шведка насладата от използуването на най-новия лосион от „Джонсън и Джонсън“: аз съсредоточено наблюдавам как те се търкат голи една в друга: тяхното скимтене е дублирано на френски; моят свят е пълен с подобни картини: в моя свят има взаимни женски мастурбации, кабелни сеанси на групов секс с насилие и изпразвания в лицето: има реклами за гелове за баня, в които няколко манекенки покриват с пяна гърдите си: като в клипа на Мадона със завързани очи или клипа на Зази, където всички се потят на поразия, докато галят разни тела: срещнах самата Зази: докато разговаряхме, си мислех само за онзи групов секс в психиатричната клиника, за мършавото й тяло, покрито с прясна боя: казах й, че любимият ми филм е „Прозорец към задния двор“ на Алфред Хичкок: несравнимо по-добър от „Дубльорката“ или „Сливър“, макар да са от един и същ регистър засягащ воайорството: често сънувам как лежа със счупен крак, а Грейс Кели в рокля висша мода ми помага да следя с далекоглед съседите отсреща“.
Фредерик Бегбеде - “Мъжът, който заглеждаше момичетата“


6 коментара:

Lammoth каза...

Вал, аз тая седмица реших да си направя филмови вечери с продукции от 70-те :) Надявам се да препоръчаш някои. Вчера гледах "Young Frankenstein" и много ми хареса :) Рисуваните плакати от 30-те и 40-те много ме кефят :)

Valkocompany каза...

Филмовите продукции от 70 -те са най класни .В документалния филм Еasy riders - Racing bulls нагледно се обяснява кое спаси американското кино през 80-те.

Valkocompany каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Valkocompany каза...

Можеш да видиш един от шедьоврите на Марио Бава - Rabid dogs :)

Nostromo каза...

Май се опитах да гледам "Days of Heaven", ама нещо не ми се получи. Затова пък изгледах "Badlands" и не ми хареса. Но пък "Тънката червена линия" беше атмосферичен и завладяващ. Тъй че оня ден си дръпнах "Новият свят" и сега ще реша какво мисля за Малик. За да си затвърдя впечатленията с "Дървото на живота". :)

От другите филми не съм гледал нито един, но Сибил Шепърд ми е стара любов още от "Съдружници по неволя" и май ще си го потърся филмчето. А, да, и "Catfish" съм си го дръпнал, а "Задният прозорец" естествено, че съм го гледал. :)

Valkocompany каза...

Опитай с един от култовите филми на Луи Мал . Най - после го преведоха :)
Твърдо съм убеден вече че Мал е доста по - квалитетен от Малик :)
Сърдечен смут
http://zamunda.net/details.php?id=268825&hit=1