петък, 9 април 2010 г.

I Love You Phillip Morris


Този филм чакаше разпространител в продължение на една година, защото въпреки добрите отзиви от Sundance и фестивала в Кан всеобщото мнение за I Love You Phillip Morris беше, че е рискова инвестиция. Причината е свързана и с факта, че авторите на този проект, Глен Фикара и Джон Рекуа, са известни комедийни сценаристи, но тъй като в случая са и режисьори, крайният резултат е безкомпромисна сатира. Стивън Ръсел (Джим Кери) е примерен тексаски съпруг, полицай и член на религиозно паство. Един ден осъзнава, че е гей, зарязва семейството си, изчезва в Маями, влюбва се в екзотичен красавец и започва да се занимава с измами, за да може да поддържа нужния лайфстайл.


Не след дълго го залавят и попадайки в затвора, той открива голямата си любов – Филип Морис (Юън Макгрегър). От този момент нататък съвместното щастие с Филип става фикс идея за Стивън, а всички знаем на какво е способен Джим Кери, захващайки се с подобни роли.Историята се базира върху книга по действителни случаи, описани от криминалният репортер на вестник "Houston Chronicle" Стив Маквикър.


Желаещите да изтеглят този филм, могат да натиснат ТУК

7 коментара:

Unknown каза...

Ще го гледам непременно!

Ondine каза...

Аз също ще го гледам!И двамата актьора не са за изпускане!;)

september-silvia каза...

нетипична роля за актьор-комик като Джим Кери,сигурно ще интересно и вълнуващо,приятен уикенд:)

Preor каза...

:-) Благодаря за изложението - няма да го пропусна макар, че и двамата не мога да си ги представя гей-ове :-)

Ivaylo Nikolov каза...

изглежда много "болен" проект. Със сигурност чупят привичките на тъпаците в Холивуд, а Джим Кери е недооценен актьор, който обаче не се вълнува от това.. затова и го харесвам:)

Valkocompany каза...

Филмът е доста особен.
От стандартните скечове на Кери има само няколко :)

Nostromo каза...

Трейлърът е свеж като две краставички... :)
МакГрегър все по-често започна да прави леко второстепенни роли, което не знам с какво да си го обясня... Ама пък криза е и... кой знае...