понеделник, 31 август 2009 г.

Биг Брадър 4


Гледка като от края на света. Под свистящия вятър, под аплодисментите, с неопренови смешни жакетчета, с щръкнали силикони, с опулени очи, вкопчени в плюшени мечета - кандидатките за слава търсят смъртта… Те по-скоро носят вестта за провала на човешкия вид - насред огромния изоставен строеж, наречен България…
На пръв поглед маратонът в Биг Брадър 4 е рекламно, зрелищно самоубийство - бягаш, за да покажеш, че можеш да надскочиш себе си, за да докажеш… да докажеш какво? Че можеш да пристигнеш.11 женки си правят безплатна реклама на съществуването… само че на борда на катастрофирал самолет! Ето и персонажите:

№1 Lifting гърла, чиито родители я упътват към Биг Брадър, за да намери упование и в Господ, освен в порцелановите фасети и кубиците във всяка цица…

Image Hosting by Picoodle.com


№2 Мюсюлманка. Женица на преклонна възраст. Ходжа. “Разликата между българи и турци е тънка като ципица от лук” - така каза тя. Когато я видях, се разревах за първи път. 

№3 Красива циганка, която мечтае за Боливуд, учи теология и говори 3 езика. “Най-накрая ще изляза от село завинаги… и ще стигна до града.”

№4 Припадна и си глътна езика от усмивката на Милен Цветков. 25- годишна стокилограмова геронтофилка, почитателка на хард фолка, хард порното и хард дъртофелниците. След като я свестиха и й биха бром .

№5 Жена, чиито имена са Данчо, Манол и Даниела. Хомосексуална. Прилича на кечист.

№6 Момиче, чиито детеродни органи са извадени преди няколко месеца с диагноза смъртоносен рак. Още е жива - “Няма да лиша Живота от Мен”.

№7 Госпожица с голяма мъжка компания, но влюбена безнадеждно в италианец и може би в Черно море.

№8 17-годишна девойка - плод на циганско-българска страст. Столипиново е Ориндж Каунти. Боклуците блестят повече от диаманти. А Биг Брадър е: “Нормален дом, в който да живея.”

№9 Презряла красавица, която иска да е съпруга на цар. Отнасяла крошета след всеки секс с мъжа си. Екстрасенс. “С изгубено либидо” - както сама подчертава.

№10 Бивша мис от конкурсите за красота на Митьо Пищова. Уморена от опасно-еротичното битие на българските манекенки. В “Къщата” ще релаксира от секс, мутри и кинти..

№11 Сляпа. “Не знам накъде да гледам” - пита на изпроводяк. “Гледай само напред” - отговаря Милен Цветков.

Този Биг Брадър е с гениален и мъдър замисъл. Имаше някакво чудодейство в предишните издания на Големия Брат. Блудкавостта на изкуствения рай се извисяваше до величието на цяло едно национално безкултурие. Никой не си взе поука, защото всички се изключвахме - онези там в телевизора са прости, зли, мърляви и порочни, а ние тук, в реалния живот, сме добричките и умните! Сега е точно обратното.



Ти си фен на предаването?Бързо кликай тук.

Няма коментари: